Mobiiliopastukset eivät ole tällä hetkellä käytössä.

Mobiiliopastukset ja -kierrokset

Museolla on käytössään mobiiliopastussovellus Kulkuri, jonka avulla voit tutustua näyttelyyn. Pelilliset kierrokset tarjoavat mahdollisuuden nähdä tuttu näyttely hieman eri vinkkelistä ja pakottavat katsomaan esineitä ympärillä tarkemmin.

Kulkurin voi ladata itselleen Googlen sovelluskaupasta ja se toimii Android-käyttöjärjestelmän puhelimilla ja tableteilla, joissa on kamera. Museolla on käytettävissään lisäksi kaksi lainalaitetta, joiden avulla Kulkuria voi käyttää.

Mobiiliopastukseen voi ottaa osaa helposti: Saavu museolle, pyydä virkailijalta tiskillä ohjeita ja tarvittaessa lainalaite. Sen jälkeen voit kiertää kierroksen omaan tahtiisi. Kierrokset sopivat niin nuorille kuin vanhoillekin, eikä aiempaa kokemusta mobiililaitteista vaadita.

Mobiiliopastuksia ja -kierroksia uudistetaan jatkuvasti eli saatavilla olevat kierrokset sekä sisällöt vaihtelevat ajankohdasta toiseen. Tiedotamme voimassa olevista opastuksista näillä sivuilla sekä museolla.

Mobiilina tällä hetkellä:

Eläinuskomukset : Selvitä, mitkä eläimet lymyilevät vanhojen uskomusten ja kuvausten takana! Kierroksella selviää, minkä linnun on uskottu kutsuvan kuolemaa ja mitä eläintä on nimitetty roiskusääreksi. Rata soveltuu erinomaisen hyvin koko perheelle -tarvittaessa aikuiset voivat lukea vihjeet ja koko perhe etsiä yhdessä oikeita eläimiä.

Museo on auki:

Kesäkausi 15.6.-15.8. ke-pe 10-16 ja la-su 12-16.

Talvikausi 16.8.-14.6. ke, pe ja su 12-16.

Pääsiäisaukioloajat: 19.4. pe museo suljettu, mutta 21.4. su museo avoinna 12-16

Ulko-ovi suljetaan 15 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Ryhmiä otetaan vastaan lisäksi näiden aikojen ulkopuolella, varaathan käyntisi ajoissa!

 

Yhteystiedot:

Wahreninkatu 4, Forssa, A-rappu

puh. 044 272 9002


Pääsymaksu:

Vapaaehtoinen.

Paikalliset (Lounais-Häme) koululais- ja päiväkotiryhmät maksutta, muilta ryhmiltä laskutetaan opastetusta käynnistä 40 euroa alkavalta tunnilta.


Näyttelyt:

Perusnäyttely: Hämeen luonto ja Suojassa

Forssan seudun kamerat, luontovalokuvia maalis-huhtikuu

 

Tapahtumat:

Museon tapahtumakalenterin löydät täältä.